05 بهمن 1401

محاسبه ی مقدار دیه قبل از تعیین درصد

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام کتف سمت راست ترک گرفتن ترقهوهو کشیدگی رباط ارنج سمت راست وکشیدگی رباط کتف سمت راست دیه چقدر میشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی برای محاسبه ی دقیق مقدار دیه شما ، میبایست توسط کارشناس پزشکی قانونی ، ابتدا درصد تعیین شود، در برخی از آسیب وارده ارش به شما تعلق میگیرد که ارش ،دیه غیر مقدر می‌باشد ، یعنی مقدار ارش تعیین شده در قانون مشخص نیست و با توجه به عمق جراحت و .. توسط کارشناس پزشکی قانونی تعیین میشود و نمیشود در این موردبصورت کلی شخصی به غیر از کارشناسان متخصص در این زمینه اظهار نظر نمایند. فلذا شما میبایست صبر کنید تا رای صادر شود و در رای صادره درصد دیه مشخص میشود و پس از تعیین درصد ما میتوانیم بطور دقیق مبلغی که من باب دیه یا ارش به شما تعلق میگیرد رابرای شما محاسبه نماییم . موفق و سربلند باشید