07 بهمن 1401

کلاهبرداری از طریق سیستم رایانه ای

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام از انلاین شاپ کالایی به ارزش پنج میلیون چهارصد هزار تومان خریداری کردم بعد از گذشت پنج روز از پیگیری که ارسال کرده اند یا نه در همه شبکه ها مرا بلاک کردند و روی لیست سیاه گذاشتند .میتوانم با شکایت کردن به حق خود برسم ؟ و اینکه از کدام راهش چیست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی با مراجعه به پلیس فتا و اعلام مشخصات سایت و یا پیج مزبور و فیش واریزی طرح شکایت نمایید. موفق باشید