07 بهمن 1401

کلاهبرداری از طریق شبکه های مجازی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یک ماه پیش باشخصی در واتس اپ اشنا شدم تا گواهینامه یک برام بگیره بعداز ارسال مدارک وواریز ۳ملیون به حساب ..دوباره بک ماه بعد عکس گواهینامه رو برام ارسال کردن وگفتن بقیه مبلغ که ۶ونیم ملیون بود رو واریز کنید تا ثپت سیستم کنیم قانونی بشه وارسال کنیم منم فریب خوردم وواریز کردم دیگه ازاین شخص خبری نشد وجواب تلفن من رو هم ندادمن فقط گفتگو داخل واتس اپ وشماره حساب و۴خط موبایل ازاین شخص دارم ایا میتونم از نظر قانونی از این فرد شکایت کنم ونتیجه ای داره شکایت کنم ...ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما بدوا به پلیس فتا گزارش کلاهبرداری ایشان را دهید ، و پس از آن می بایست اظهارنامه ای توسط یک وکیل یا کسی که به مسائل کیفری آشنایی دارد تنظیم شود و در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید و مهلت چند روزه ای جهت مسترد نمودن وجوه واریزی به ایشان دهید ، و پس از منقضی شدن مهلت مقرر علیه ایشان شکواییه‌ای مبنی بر کلاهبرداری تنظیم و در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید. موفق و سربلند باشید