07 بهمن 1401

محاسبه ی مقدار دیه خانم و نصف شدن آن

دسته بندی : کیفری | دیه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.بایک خانم درگیری داشتیم و این خانم خودزنی کرد و قاضی برای هردو دیه تعیین کرد ولی مقدار آن خیلی زیاد نیست میخواستم بدونم مقدار دیه ی خانم نصف مرد هست یا نه دیه بصورت کامل محاسبه میشود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی خیر نصف نمیشود . چراکه اگر مقدار دیه خانم کم باشد و مازاد بر ثلث دیه یعنی دویست میلیون نباشد ، دیه خانم نصف نمیشود و برابر دیه ی یک مرد است . ولی اگر بیشتر از ثلث دیه شود ، دیه خانم نصف دیه ی کامل یک مرد محاسبه میشود . موفق و سربلند باشید