07 بهمن 1401

محاسبه ی مقدار مبلغ تاخیر و تادیه دین

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

درسال ۸۳ مبلغ ۲۶۰۰۰۰۰۰میلیون تومان از پدرم با توجه به مدارک طلب دارم حالا میخوام با مراجعه به دادگاه از ماترک برداشت کنم،ارزش این مبلغ به نرخ روز دقیقا چقدر می شود،باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی مبلغ خسارت تاخیر و تادیه اگر مدرک شما سند عادی یا رسمی از قبیل چک باشد از زمان سر رسیدتا زمان فوت پدرتان محاسبه میشود ، در سوال سال فوت ذکر نشده نمیتوان دقیق محاسبه شود و اگر سفته باشد از زمان مطالبه ی قانونی محاسبه میشود که به شخص متوفی پس از فوت ایشان خسارت تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد و اگر سفته را تاکنون مطالبه ننموده باشید ، از این جهت امکان دارد ،خسارت تاخیر تادیه به سفته ای که مطالبه نشده و صادر کننده فوت شده تعلق نگیرد . موفق و سربلند باشید