07 بهمن 1401

برای جرم شرطبندی چقدر جریمه میشوم؟

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بر عزیزان هموطن. شبتون بخیر . ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید. بنده چند ماه پیش ب دلایلی حسابم مسدود شد بعد ک مراجعه کردم گفتن داخل سایتای شرطبندی بودی و بعد از کلی رفت و اومد گفتن صدهزارتومن شرطبندی کردی. اینا بماند. بعد از رفت و امد داخل دادگستری و بردن ضامن و اینا گفتن ک وقت رسیدگی ب پرونده شما در شعبه ۱۰۲کیفری شهرکرد صادرشد. یعنی چی؟ واینکه بنده بار اولمه و نمیدونم چی ب چیه مشکلی پیش نمیاد ایا برای من؟ و اینکه چقد جریمه میکنن و کی حستب باز میشه و سوال اخر اینکه بنده برام سوپیشینه نمیشه؟ ممنونم خسته هم نباشید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، وقت رسیدگی در شعبه ۱۰۲ کیفری برای شما تعیین شده و شما باید در جلسه حاضر شوید و از خودتان دفاع کنید .مجازات شرطبندی ۱ تا ۶ ماه حبس تعزیری یا تا ۷۴ ضربه شلاق هست ، اگر سابقه کیفری موثر ندارید با رأی محکومیت این پرونده برای شما سوء سابقه پیش نمی آید ، شما با توجه به عدم سوءسابقه از قاضی صادر کننده رأی ضمن ابراز پشیمانی و ندامت تقاضای تعلیق مجازات یا مجازات جایگزین حبس (جزای نقدی) کنید .