07 بهمن 1401

تعویض پلاک ماشین در صورتیکه در وکالت‌نامه چنین حقی به وکیل(خریدار) داده نشده

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده خودرویی از نمایشگاه خریداری کردم که بعد از چند روز مدارک و وکالت نامه را تحویل دادند در متن وکالت نامه آمده
"بطور کلی وکیل نامبرده جهت انجام کلیه امور اداری موکل در رابطه با انجام مورد وکالت دارای کلیه اختیارات تامه و مطلقه میباشد بنحویکه در هیچ مرحله ای نیاز به حضور و امضای مجدد موکل نباشد حدود اختیارات :وکیل مرقوم در انجام کلیه تشریفات قانونی مورد وکالت از طرف موکل با حق توکیل به غیر ولو کرارا جزائا یا کلا دارای کلیه اختیارات تامه و مطلقه است و امضا و عمل وکیل به منزله امضا و عمل موکل نافذ و معتبر بوده و مفاد این سند فقط در نفس وکالت موثر است" هنگامی که برای تعویض پلاک رفتم این وکالت رو قبول نکردند و گفتند عبارت تعویض پلاک قید نشده و این وکالت نامه کاری است حالا من موندم چیکار کنم به صاحب اصلی خودرو هم دسترسی ندارم و نمایشگاه هم هی امروز فردا میکنه تا دو هفته دیگه هم وکالتم تموم میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی اگر در وکالت نامه وکالت تعویض پلاک به شما داده نشده میتوانید بر اساس مبایعه‌نامه الزام به تعویض پلاک به طرفیت فروشنده بدهید بهتر است اول یک اظهارنامه به آدرس فروشنده ارسال نمایید