08 بهمن 1401

خلع ید و قلع و قمع مستحدثات

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با ســــــــــلام و عرض ادب ****
برادرم 15 سال است که در حیاط و منزل مسکونی قدیمی ام با رضایت خودم بطور رایگان ساکن بوده است
از پارسال درخواست تخلیه و خروج از حیاط می کنم اما امتناع میکند و میگوید برو اقدام قانونی بکن
حدود دو سال است که در گوشه ای از حیاط بنایی بدون مجوز قانونی و بدون اجازه من شروع به احداث دارد.
از پارسال تا حالا چهار بار نیز اظهارنامه تحویل خونه و توقف ساخت فرستادم.

آیا اگر بخوام دادخواست خلع ید بدهم موفق میشوم؟
و به نظرتون، بهترین و کوتاهترین راهکار دفاعیه چیه؟؟

آیا در دادگاه رضایت خودم رو در زمان اسکان وی عنوان کنم یا که مطرح نکنم؟
و راهنمایی دیگر که بنظر حضرتعالی می رسد.

سپاســـــــــــــــگزارم
زمین مسکونی روستایی است و دارای سنــــــــد رسمی می باشد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله دادخواست خلع ید و قلع و قمع بنای احد اثی را بدهید وبا توجه به اینکه سند مالکیت دارید موفق میشوید. در خصوص ایام تصرف میتوانید تقاضای اجرت المثل بنمایید.