08 بهمن 1401

دفاع در برابر شکایت بی مدرک و بی پایه

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
از بنده شکایت بسیار واهی و بی دلیل و مدرک شده مبنی بر حبس غیر قانونی تصرف عدوانی اخلال در نظم عمومی خیانت در امانت تهدید توهین و ....که توسط خواهر زاده بنده صورت گرفته و من حکم جلب و چند شکایت در جریان از نامبرده را دارم که به جرم حمله به منزل پدری من و تخریب لوازم متهم شده ولیکن نامبرده قبل تر نیز به جرم آدم ربایی و اتهامات واهی از من شکایت کرد که پرونده به نفع من مختومه اعلام شد ...سوال بنده اینست که این شکایت به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده و من از تکرار مکرر رفت و آمدها به این مکانها و رو در رویی با این شخص روانی خطرناک خسته شدم و متعجب هستم دفاتر الکترونیکی خدمات قضایی چطور بدون مدرک و گزارش پلیس چنین شکایات سراپا بی پایه و اساس را ثبت میکنند و چنانچه بنده مراجعه نکنم و لایحه ندم چه اتفاقی میافتد ...و صبر کنم پرونده در صورت مختومه نشدن و احضار بنده از دادسرا در آن صورت لایحه دفاعیه ثبت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که دلیل و مدرکی نداشته باشد،یقینا شکایت او رد می شود و صرف شکایت دلیل بر محکومیت شما نیست. از آنجا که دادخواهی حق مسلم هر فرد است دفاتر خدمات ملزم به ثبت شکایت یا دادخواست هستند .اگر اطمینان داریدکه مدرکی ندارد می توانید تا زمان احضار تان،اقدامی نکنید.