08 بهمن 1401

محاسبه دیه وقتی میزان جراحات توسط پزشک قانونی مشخص شده

دسته بندی : کیفری | دیه
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پزشکی قانونی متن دیه بنده را خطاب به دادگاه چنین تنظیم کرده(جراحات حارصه خلف قفسه سینه.تورم خلف سر. جراحت حارصه خلف ساعد راست ومچ دست راست. ساق پای راست. مچ پای راست.زانوی چپ.ساق پای چپ .شکستگی قسمت تحتانی نازک نی پای چپ مشهود است میخواستم ببینم دیه بنده چقدر میشه.باتشکر از وکلای محترم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی دادگاه با توجه به نامه پزشکی قانونی میزان دیه را مشخص میکند و اجرای احکام هم آنرا محاسبه میکند