09 بهمن 1401

تامین خواسته چک تا چه زمانی باید اقدام شود؟

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
آیا تامین خواسته میتواند هم برعلیه صدور کننده چک و هم کسی که پشت چک را امضا کرده انجام پذیرد؟
هردو در یک دادخواست باید ارسال بشه؟
و اینکه برای شکایت از چک اعسار از دادرسی دادم بدوا میتونم الان تامین خواسته بزنم؟ یا باید به مرحله تشکیل جلسه برسه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سوال یک.به ممکن است سوال دو.بله می توانید. سوال سه.تا زمانی که حکم قطعی صادر نشده می توان تامین خواسته داد و لزومی به تشکیل جلسه نیست.