09 بهمن 1401

دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من چند وقت پیش گوشیم رو نمیدونم دزدیدن یا گم شد با ردیابی طرف رو پیدا کردم شکایت کردم امروز زنگ زدن رفتم گوشی رو تو دادسرا گذاشتن رو میز گفتن برو گفتم من هزینه ضرر زیان میخام گوشیم دکمه اش شکسته گلسش کنده کلی خرج کردم از کار موندم و کلی نقشه های معماری ک کشیده بودم داخل گوشی بود پاک کرده طرف بهم گفتن چیزی نمیرسه بهت فلان حتی طرفم ندیدم باز رفتم شکایت کردم الان چیزی میرسه به من یا نه ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی متاسفانه سوال خویش را ناقص مطرح نموده اید و امکان پاسخگویی بدین نحو نمی باشد ولیکن اجمالا بدوا می بایست شکایت اولیه را پیگیری نمایید درصورت صدور کیفرخواست دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم مطابق نظرکارشناس مطرح نماییدتا توامان رسیدگی شود. موفق باشید