09 بهمن 1401

صدور کیفرخواست صرفا برای برخی اتهامات

دسته بندی : کیفری | توهین
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
شوهرم برای رابطه نامشروع و توهین ازم شکایت کرد
تو خونه و ماشینم شنود داشته ، با دوستم که حرف میزدم ی سری مکالمات ازم ک توهین و ی حرفایی هم دروغ به پرونده اضاف کرده که با مرد و زن رابطه داشتم پرونده بازپرسی که رفت گفتم همش جعلی و قبول ندارم برام کیفر خواست صادر شد برای توهین فقط نوشته شده و پرونده فرستادن کیفری ۲ چند روز دیگه جلسه ام هست به دفتر قاضی کیفری مراجعه کردم گفت موضوع جلسه رسیدگی و توهین که داخل کیفر خواست فقط وجود داره
سوالم اینه برا پرونده رابطه نامشروع ازم باز میپرسن داخل جلسه یا دیگه قاضی رد میکنه و برائت میده ؟
شنود هاش برای مهر و ابان سال قبل تاثیری داره بگم ازش گذشته ؟ و بخاطر مهریه این شکایت کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی درصورت صدور قرارمنع تعقیب و عدم اعتراض در فرجه قانونی صرفا درخصوص جرم موضوع کیفرخواست (توهین) رسیدگی می گردد. موفق باشید