09 بهمن 1401

جلب نشدن محکوم علیه پس از پذیرش اعسار

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
بنده یه چک ۵۰دمیلیونی به کسی دادم و بابت ان ۳۰ تومن جنس لوازم خانگی حریدم. چک بیشتر از فاکتور دادم
حالا ایشون ۵۰تومن چک را به شخص دیگری دادن برا وصول
حکم جلب برا من صادر شده . من ۵ شنبه اعسار زدم و امروز ثبت شده
آیا حکم جلب برداشتهدمیشود. ممنون میشم ازتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر اعسار شما پذیرفته شود حکم جلب منتفی میشود ولی اگر اعسار شما ردشود حکم جلب باقی است .پس بهتر است دفاع خوبی برای اعسار داشته باشید و شهود قوی معرفی کنید.