09 بهمن 1401

خیانت در امانت و سوء استفاده از سفید امضاء

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام بنده دو سوال خدمت جنابعالی داشتم
شخصی با سو استفاده از سفید امضا در دادگاه حقوقی توانسته است نیمی از خانه را به نام خود بزند. الان بخواهم شکایت خیانت در امانت بکنم. باید اول اظهار نامه بفرستم که مثلا چون ورقه ای سفید امضا بنده برای امور مالی در خدمت شما بوده و از ان سوء استفاده کردی و شراکت خانه در ان نوشتی سریعا نسبت به بازگردانی اموالم اقدام کنید و گرنه شکایت خیانت در امانت میکنم. یا نیازبه اظهار نامه نیست و مستقیم شکایت خیانت در امانت انجام بدم؟

با چه عنوانی شکایت خیانت در امانت را مطرح کنم. مثلا بگم ورقه ای کاری سو استفاده شده؟ ایا همزمان میتوانم شکایت حقوقی هم بکنم. ؟ ممنون میشم کمک بنمایید. با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم با عنوان خیانت در امانت کیفری و در متن ماوقع ارائه چک و سوء استفاده از سفید امضاء را مطرح نمایید