10 شهریور 1400

ایا مطالبه طلب از قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه وجود دارد ؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. شرکتی هستیم که 3 سال است که با یکی از مجموعه های زیر مجموعه قرارگاه خاتم الانبیا کار میکنیم و بعنوان پیمانکار خدمات و جنس به آنها میدهیم. از سال گذشته تاکنون تقریبا یک میلیارد تومان طلب داریم و تا کنون از این طلب 200 میلیون پرداخت کرده اند. نکته ای که اینجا هست اینه که این طلب یک میلیاردی از پارسال تا حالا در مراحل مختلف و بازه زمانی تقریبا 2 ماهه فاکتورها به حساب نشسته و ما هیچگونه قراردادی نداریم و فقط فاکتورهای رسمی تحویل داده ایم و در سیستم قرارگاه ثبت شده است. آیا میتوانیم شکایت کنیم؟چقدر زمان میبرد تا طلبمان را بگیریم؟در این مجموعه ماده معدنی خام وجود دارد که میتوانیم بعنوان طلب تهاتر نماییم آیا میتوان سریع اقدام به دریافت تهاتر کنیم؟هزینه برای ما چقدر میشود؟چقدر میتوان خسارت بگیریم بخاطر تاخیر در پرداخت وجه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در فرض سوال صرف ارایه مدارک و ثبت در سیستم مالی قرارگاه خاتم الانبیاء برای طرح دادخواست کافیست ،که ضمن طرح دادخواست حتما تامین خواسته داده شود و اموال منقول یا غیر منقول را توقیف نمایید ، هزینه حق الزحمه وکیل ۸درصد درصد است که با توجه به نقد یا موخر الپرداخت متفاوت است و باید بین طرفین توافق به عمل اید