10 شهریور 1400

شرایط تمدید اجاره در مدت کرونا چگونه است ؟

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.موجر باوجود قانون حمایت از مستاجر در زمان کرونا،چونکه قرارداد اجاره بنده 30/5/400 اتمام رسیده.قصد دارد حکم تخلیه بگیرد.ایا موفق میشود? و چگونه باید ݓابت کند که منزل خودش لازم داردچونکه فقط گفته بلند شو وبه بنگاه سپرده که اجاره را مضاعف کند.درنتیجه ادعای واهی است وصحت ندارد..ولی مدرکی ندارم.لطفا کمک کنید چه قاتونی وجود دارد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به مصوبه ستاد کرونا قرارداد اجاره برای مدت یکسال دیگر به طور خودکار تمید می گردد وای مستاجر میزان ۲۵٪ باید به مبلغ اجاره اضافه نمایید عدم واریز این مبلغ و همچنین نیاز شخصی بر فرض ثبات از موجبات تخلیه است . اما نیاز شخصی باید احراز شود مثلا موجر خود محل دیگر مستاجر بوده و به علت انقضای مدت قصد سکونت در ملک خود را دارد . برای اثبات باید قرار داد اجاره خود و در صورت وجود رای تخلیه ملک را باید ارایه دهد