10 بهمن 1401

مطالبه وجه چک بصورت تضامنی

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام‌بنده‌بارفیقم زمین‌اجاره‌کردیم‌برای‌کشاورزی‌توقراداد‌اسم‌هر‌دونفر‌هستس‌‌وچکها‌رارفیقم‌داده‌ومن‌پشت‌چک‌راامضا‌کردم‌وچک‌فرم‌خورده‌ایا‌جلب‌بنده‌رامیتونن‌بگیرن‌یاخیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی دارنده چک میتواند علیه فقط صادر کننده یا فقط ضامن ک شما هستید یا هر دو اقدام کند چنانچه علیه شما اقامه دعوی کند پس از قطعیت رای و عدم پرداخت وجه چک می تواند جلب شمارا بگیرد موید باشید