11 بهمن 1401

نحوه دفاع در مقابل شکایت ضرب و جرح چگونه است؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.منونامزدم اختلاف پیداکردیم خانم توی ماشین منوفحش دادچندین بارمن گفتم خفه شومیزنم گفت من ازخدامه که بزنی منوبرم دادگاه خلاصه بردم برسون خونشون گفتم وایستامیرم خیابون ابروتومیبرم اینوگفتنی من دوتاسیلی باپشت دستم زدم چون درحال رانندگی بودم.الان رفته شکایت کرده که بینیش شکسته.آیازندان هم داره من چطورمیتونم ازحقم دفاع کنم .نیازب وکیل دارم.ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ مستحضر باشید هرگونه ادعا و طرح شکایت در محاکم نیازمند ارائه ادله و مستندات محکمه پسند از جانب شاکی و مدعی هست و در غیر اینصورت بدلیل فقدان ادله کافی قرار منع تعقیب متصور هست.هر چند در این موارد در صورت فقدان ادله میتوان موضوع را با اتیان سوگند اثبات کرد(دیه).بهرحال در مقابل عمل ضرب و جرح خود مسئول هستید و میبایست ضمن حضور مرتب در جلسات رسیدگی که قطعا ب شما ابلاغ میشود با اظهارات موجه از خود دفاع نموده و عنداللزوم لایحه ای دفاعی در مقابل دعوا به مرجع رسیدگی کننده ارسال نمایید بهتر است با احدی از متخصصین سایت در زمینه کیفری بصورت تلفنی مشورت کنید و برای تنظیم اوراق مربوطه از طریق قسمت درخواست حقوقی پیشنهاد دهید تا بررسی گردد.نحوه اظهار دفاعیات شما بستگی به ادله طرف مقابل و سوالات مقام قضایی دارد.مجازات قانونی ضرب و جرح عمدی در صورت اثبات علاوه بر دیه مشمول جزای نقدی و حبس هم میشود که البته در صورت فقدان سابقه کیفری و دیگر موارد با تشخیص قاضی امکان تخفیف،تبدیل یا تعلیق مجازات حبس وجود دارد. موید باشید