12 بهمن 1401

شکایت علیه وکلای دادگستری

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام.وکیل اصحاب دعوا پروانه وکالت خودش از کانون وکلای مرکز دریافت کرده و در روز دادگاه به علت شکایت بنده علیه ایشان بدلیل . تخلف از قسم.عدم رعایت احترام اصحاب دعوا .قبول پرونده بلادلیل.تهمت و افترای ناموسی بدون مدرک .نداشتن دفتر مستقر.تماس با بنده و بیم دادن در نفوذ اطلاعات قوه قضاییه.تطمیع و تسهیل فروپاشی خانواده با قول تظمینی.و نشر اکاذیب و خلاف واقع با علم بر آن.پروانه ایشان تمدید نشد ولی باز در دادگاه حضور داشت که به قاضی ایراد دادرسی رو گوشزد کردم.حال ایشان پروانه وکالت خود رو تمدید کرده از کانون وکلای دادگستری استان البرز .با بدون داشتن دفتر .نشانی دفتر.و در پرتال کانون وکلای دادگستری مرکز پروانه ایشان منقضی شده و در پرتال کانون وکلای دادگستری استان البرز هیچ اسم یا شما ره پروانه یافت نمیشود .ولی در عدل ایران پروانه ایشان در کانون وکلای مرکز دادگستری استان البرز نمایش داده میشود .ضمنا در قرارداد وکالت نشانی دفتر ثبت شده وجود خارجی ندارد.سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی تمامی موارد ذکر شده در سوال قابل پیگیری و اعلام جرم در دادگاه و کانون وکلائ مربوطه در صورت داشتن ادله و مدارک محکمه پسند خواهد بود