12 بهمن 1401

شرکت و یا معاونت در جرم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
دوست بنده چند وقت پیش یک آگهی استخدام در یک کانال تلگرامی دیدند که براشون پول واریز شه و ایشون تتر خریداری کنند و به کیف پول اون ها بفرستند و در ازای هر معامله مقدار کمی پول به دوستم داده بشه ایشونم چون اطلاعی از غیر قانونی بودن این کار نداشتند یک بار انجام دادند ولی بعد که متوجه شدند سریع بلاکشون کردند همون روز که این اتفاق افتاد دوستم برای من که قبلا بهش پول قرض داده بودند ۴۰۰ هزار تومن قرضشو پس فرستاد بعد از چند روز متوجه شدند حسابشون مسدود شده و دیروز از طرف دادگاه با من تماس گرفتند و اسم دوستمو اوردند که میشناسم یا نه بعدش پرسیدند پول برای هم انتقال دادید؟ بعدم گفتند که باید به عنوان مطلع به دادگاه بیاید
الان من خیلی نگرانم خواستم بپرسم مشکلی برای من پیش میاد؟
اینکه دوستم برای من ماجرارو تعریف کرد فقط برای اینکه نگران بود و من ارومش کردم اینکه من از جریان باخبر بودم مشکلی برام ایجاد میکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چون شما در عملیات اجرایی نبوده اید و برای تسهیل وقوع جرم کاری نکرده اید پس اتهامی در جرم ندارید مگر اینکه نتوانید بدهی دوستتان را به خود اثبات کنید.هر مدرکی مبنی بر بدهی دوستتان به شما دارید اعم از پیامک ،شاهد و غیره ارایه دهید. البته الان به عنوان مطلع دعوت شده اید نه متهم.