12 بهمن 1401

خسارت تاخیر تادیه چک

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده طبق ابلاغیه ای که برایم ارسال شده محکوم به پرداخت ۱۵ میلیون تومان بابت چک برگشتی خود شده ام بعلاوه پرداهت هزینه اجرایی(نیم عشر دولتی) در حق صندوق دولت.از طرفی بدهی من به طرف مقابل ۱۶۰ میلیون تومان بوده که همه رو تصفیه کردم ولی ایشان میگوید که باید بابت دیر کرد ۱۱میلیون تومان دیگه بدهم تا ۳فقره چک باقیمانده که در دستش هست را عودت دهد.حال من باید این مبلغ را به او بدهم یا نیم عشر دولتی را بدهم یا صبر کنم تا حکم در مورد ۲فقره چک باقیمانده که هر کدام ۳۰میلیون هستند باشم.ممنون راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به اینکه تا موقع پرداخت مبلغ محکوم به ،برای شما خسارت تاخیر در نظر گرفته می شود بهتر است فعلا این مبالغ که قطعی شده را پرداخت کنید.