12 بهمن 1401

نگهداری حیوانات خانگی در منزل

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
عالم شریفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ما یه سگ در حیاط منزل مون نگهداری میکنیم که حالت سگ نگهبان داره ویکی از همسایه ها سر لجبازی میخواد بره شکایت کنه و من بخاطر همین میخام که مجوز بگیرم برای نگهداریش .در ضمن ما دو خانوم تنها هستیم و برای امنیت مون این سگ رو آوردیم .ممنون میشم برای گرفتن مجوز راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام،نگهداری حیوان خانگی که مشکلی برای همسایه ها بوجود نیاورد منع قانونی ندارد.چنانچه این حیوان باعث رعب و وحشت گردد مسئولیت و عواقب خساراتی که به افراد وارد میشود بر عهده شماست،مکان خاصی جهت صدور مجوز بجز دامپزشکی و ان هم صرفا در خصوص سلامت جسمی حیوان وجود ندارد