12 بهمن 1401

پرداخت هزینه کارشناسی ملک موردمزایده

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده اردیبهشت سال 98 مبلغ 30/000/000 ریال از من کلاهبرداری شد.شکایت کردم یکی از کلاهبردارها دستگیر شد در شهر ساری.
بنده دو مرتبه هم احضاریه برام اومد و رفتم دادگاه ساری.(اصفهان هستم)
متهم به قید وثیقه آزاد شده.
و الان مجدد احضاریه اومده برام علت حضور : پرداخت دستمزد کارشناسی جهت ارزیابی ملک مورد وثیقه و انجام مقدمات مزایده ملک وثیقه گذار
سوالم اینه : حتما باید برم ؟ نمیشه غیر حضوری انجام بشه یا از همین اصفهان انجام بشه؟
آیا فایده دارم ؟ چیزی دستمو میگیره؟
اگه مراجعه نکنم ساری به ضرر من میشه ؟
چقدر باید پرداخت کنم برای کارشناسی ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
لطف کنید سریع جواب بدید
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این ابلاغ برای پرداخت هزینه کارشناسی آمده است .اگر شناسه واریز در آن قید شده می توانید از شهر خود پرداخت کنید وگرنه با شعبه تماس بگیرید و درخواست شماره حساب کنید.اگر نپذیرفتند باید حضوری بروید شعبه و شماره حساب بگیرید و هزینه را پرداخت کنید.اگر پرداخت نکنید کارشناسی ملک صورت نمی گیرد و ملک به مزایده نمی رود.