13 بهمن 1401

تعیین میزان دیه سوختگی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .من چند روز پیش تو ماشینی بودم در حال حرکت که دارای گاز ال پی جی بود که یهو اتیش گرفتم تو ماشینش .پشت دو دستم دچار سوختگی درجه ۳ شد .و صورتم کامل دچار سوختگی درجه ۲ شد .کلا دیه من چقدر میشه .ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برای تعیین دیه بایدبه پزشکی قانونی مراجعه کنید که پس از معاینه و تعیین طول درمان درصد ها را مشخص می کند و بر اساس آن درصدها مبلغ دیه قابل محاسبه خواهد بود.