12 شهریور 1400

مزاحمت از طریق ارائه دادن شماره تلفن

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
دختر خانم مجردی هستم که ۴ سال پیش با یک آقایی جهت شناخت و ازدواج وارد رابطه شدم اما فعمیدم معتاد هستند و به خانوادم نیز این موضوع رو انتقال دادم و زمانیکه آمدند خواستگاری رد کردیم. از زمانی که رد کردیم این آقا شماره من رو تو تمام گروه های دیوار، کاریابی، بازار و ... به عناوین مختلف قرار میدهند و یک عالمه تماس مزاحمی پیدا کردم.
باید چیکار کنم؟
شماره تماسمم فعلا به خاطر کارم نمیتونم عوض کنم و خانوادمم به خانوادا ایشون صحبت کرند مزاحمم نشوند اما هنوز ایجاد مزاحمت می کنند ... ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر بتوانید اثبات نمایید که ایشان با ارائه شماره تماس شما موجبات مزاحمت را ایجاد نموده است میتوانید علیه وی شکایت نمایید