14 بهمن 1401

محاسبه دیه اعضای بدن

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام میخواستم بدون که دیه پارگی لب بالای ورم سر ورم پیشانی خراشیدگی گوش و گردن ورم مخاط بینی چقدر میشه ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام کاربر محترم شما ابتدا باید توسط پزشکی قانونی معاینه شوید و سپس پزشکی قانونی درصددیه را مشخص می کند و پس از تعیین درصد ،دیه ی شما قابل محاسبه خواهد بود.چرا که بعضی از جراحات دیه مقدر ندارند بلکه به آن ها ارش تعلق می گیرد.