12 شهریور 1400

رابطه نامشروع مادون زنا

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید مزاحمتون شدم
یه سوال کیفری داشتم که واقعاااا ممنون میشم جواب بدید
به یکی از آشناهای من که کارمند آموزش و پرورشه تهمت زدن که با یه خانوم متاهل رابطه داشته و اونارو کنار هم دیدن
ولی اون واقعا این کارو نکرده و اوناهم هیچ مدرکی ازش ندارن و فقط تو اجتماع و مردم آبروشو بردن و حتی به دروغ قسم میخورن که اونو دیدن و قصد جونشو دارن
حالا اگه بره شکایت کنه و اونا هیچ مدرکی نداشته باشن نتیجه دادگاه به نفع کیه ؟
لطمه ای با توجه به حساسیت شغلیش به شغلش وارد نمیشه؟
تو رو خدا اگه می تونید جواب بدید چون مسئله مرگ و زندگیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام صرف قدم زدن دو نفر دلیل رابطه نانشروع نیست مگر انکه دلایلی در کنار سایرردلایل وجود داشته باشد وبا توحه به توضیحات ارائه شده بعلت فقد ادله اثباتی کافی با منع تعقیب پرونده مختومه خواهد شد ولیکن افرادی که ابروی این فرد را ریخته اند در این موضوع مقصر بوده وشخص مذکور میتواند به اتهام افترا علیه وی شکایت نمایند