15 بهمن 1401

چاپ اعلامیه تبلیغ علیه نظام محسوب میشود

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده تو یه کافینت کار میکرد م یه نفر اومد و اعلامیه سیاسی چاپ زده پیش بنده و بنده قصد و نیتی نداشتم و تازه کار بودم اطلاعی از این چیزا نداشتم... مارو 2 روز اطلاعات گرفت و... سوال و... حالا چند روز دیگه باید بریم دادگاه پیش قاضی (متن ابلاغیه هم اینه که تبلیغ علیه نظام با چاپ اعلامیه برای اقای x)
اگه ثابت بشه بنده نیتی شبیه نیت اقای xنداشم و فقط کارمو انجام دادم
حکمی برام صادر میشه و دامنه اون حکم چطوریه؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، در تحقق بزه تبلیغ علیه نظام؛ وجود قصد براندازی یکی از فاکتورها و عناصر مهم در شکل گیری رفتار مجرمانه است که احراز چنین قصدی از متهم در انتساب اتهام به وی ضروری است.شما میتوانید به عدم قصد خود استناد کرده و از خود دفاع کنید .پیشنهاد میشود برای جلسه دادگاه از وکیل استفاده کنید . محازات جرم تبلیغ علیه نظام سه ماه تا یکسال حبس تعزیری است .