15 بهمن 1401

سوال در خصوص جنبه عمومی جرم

دسته بندی : کیفری | دیه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
در ضرب و جرح عمدی منتهی به نقص عضو قاضی دستور به نقطه زنی خصوص متهم مربوط به ۱۸ ماه پیش رو داده
آیا امکانش هست؟
حداکثر زمان نقطه زنی چقدر است؟ جرم متهم جنبه عمومی داره و جز جرائم غیر قابل گذشت هست و از مصادیق ماده ۱۶۴

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی بله در صورت دستور قضایی امکان نقطه زنی وجود دارد و طبق ماده ۱۶۴ بابت جنبه عمومی جرم به حبس محکوم خواهد شد.