15 بهمن 1401

عقد معاوضه و ایجاد مشکل در مورد تحویل یکی از عوضین

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و خداقوت بنده املاک هستم قرارداد معاوضه ای رو بافرمت های معمولی دردسترس بین دونفر نوشتیم که یک ملک تجاری با چند پلاک زمین روستایی و دوباغ ویلا قرار برمعاوضه شد در قرارداد اول طبق متراژهایی که مالک پلاک های مذکور روستایی گفته شده بود بعداز نوشتن قرارداد و آمدن نقشه کش متراژ دوتا از پلاک ها تغییرکرد که به درخواست طرفین قرارشد قرارداد اقاله و قرارداد جدید با پلاک های مشخص تر نوشته شود در قرارداد دومی که نوشته شد یکی از پلاک ها که بنابر تعهد مالک مربوطه قرار بر ارائه زیرقولنامه و بنچاق اصلی بود بعلت عدم تامین این موارد مجددا به درخواست طرفین قرار برابطال شد چون بوسیله املاک ما مهر و امضا شده بود و طبعیتا بعلت عدم امکان انتقال هم به طرفین اطلاع دادیم که این قراردادهم بایستی اقاله و فسخ شود که هردو تاییدیه دادند و ماهم مانند قرارداد اول روی ان خط زده و امضا آنرا خارج کردیم و مجددا چسباندیم چون طرفین آشنا بودند قرارشد بیایند و هنگام تحویل مدارک خودشان پشت هردو قرارداد بنویسند اقاله شد و تمام .حالا بعداز دوروز یکی از طرفین ادعا داره که هرجوره باید معامله انجام بشود و همون فردی هم هست که

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی در مورد معاوضه همیشه سعی کنید در قالب عقد معاوضه در یک قرارداد اقدام به تنظیم توافقات کنید اگر در قالب یک قرارداد باشد در صورتی که یکی از عوضین قابل تحویل نباشد و یا مشکل خاصی داشته باشد کلا عقد قابل ابطال هست سوال شما کامل نیست جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر با وکلا تماس بگیرید