15 بهمن 1401

تقاضای صدور قرار اناطه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. برادرم ازم چک امانت گرفته داده یه نفر بعد پولشو داده چکو نگرفته علاوه بر چک من چکهای خودشم داده و بدهی یارو رو داده . بعد طرف رفته چکارو برگشت زده شکایت کرده.داداش منم رفته از یارو به اتهام نزولخوری شکایت کرده .
حکم چک ها اومده و رای قاضی برای نزولخوری هنوز نیومده.
آیا میشه کاری کرد که پرونده چک رو به تاخیر انداخت و یا با لایحه ای چیزی گفت که ماهم به خاطر همون چکهای شکایت کردیم .
یعنی حکم چکهای جاری نشه و منتظر رای نزولخوری باشیم بعد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی اگر رسیدگی به پرونده مطالبه وجه چک منوط و موکول به اثبات پرونده خیانت در امانت چک ها و نزولخوری باشد می توانید مطابق ماده ۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی طی لایحه ای با استناد به پرونده کیفری تقاضای صدور قرار اناطه را درخواست کنید که در صورت صلاحدید قاضی رسیدگی متوقف می گردد .