12 شهریور 1400

عنوان و مجازات سوء استفاده از برند چیست ؟

دسته بندی : کیفری | نقض حقوق ناشی از ثبت علامت تجاری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای کسی که از نام برند سوءاستفاده کرده در پیج اینستاگرام عنوان طرح شکایت در پلیس قضایی چیست در چه دادسرای کیفری رسیدگی میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر شما برند مختص خود را در اداره مالکیت های معنوی ثبت شرکت‌ها به ثبت رسانده باشید حق شکایت از سوء استفاده کنند برند در هر مکان خواهید بود و عنوان آن نقض حقوق ناشی از وبت علامت تجاری. است و در دادسرای محل وقوع جرم طرح می شود