13 شهریور 1400

طرح شکست افترا و نشر اماذیب چگونه است ؟

دسته بندی : کیفری | افترا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر شکایت میخواستم کنم از یکی از همکارا به دلیل تهمت حیثیتی افترا به رابطه نامشروع و زنا شاهد هم هستن خانوم و اقا که حاضر به شهادت هستن این مساله هم باعث بی عابرویی من و حتی بهم خوردن نامزدیم هم شده هم محل کار هم خانواده خواستم کمک کنید واسه متن شکایت ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می تواند طرح شکایت افترا و نشر اکاذیب با استناد به شهود تعرفه شده بنمایید . در صورتیکه نیاز به تنظیم شکواییه دارید می توانید از طریق واتس اپ بنده با ارایه اطلاعات بیشتر و پرداخت هزینه شکایت تنظیم شده را دریافت نمایید