18 بهمن 1401

توهین همسر به خانواده

دسته بندی : کیفری | توهین
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام. آیا من میتونم از شوهرم بابت اینکه توهین و فحاشی میکنه شکایت کنم؟ طلاق نمیخام. فقط میخام از طریق قانون پیگیر بشم. فحش و توهین به من و خانواده. از بچه هام نگرانم. بخاطر اخلاق پدرشون. میترسم تو آیندشون اثر منفی بزاره. شوهرم فحش های رکیک میده و دائما در حال توهین به من و خانوادم هست. واقعا خسته شدم. بدون اجازه اش نمیتونم به منزل مادرم برم. زور میگه و به خودش حق میده که میتونه چنین کاری کنه. آیا راهی هست برای من؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. بهتر است ازطریق مشاوره و روانشناسی موضوع راحل کنید تاتنش در خانواده بیشتر نشود. و کیان خانواده حفظ شودوهمچنین میتوانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید. اما اگر راه حل حقوقی می‌ خواهید میتوانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایتی علیه همسرتان تنظیم کنید که برای اثبات آن نیاز به ادله و مدارک دارید.