18 بهمن 1401

اخذ وام از بانک ملی براساس قانون جدید

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دوماه پیش برای وام ۱۸ درصد در بانک بر حسب کارکرد کارتخوانم اقدام کردم و دو ضامن من اومدند و امضا کردند و رفتند.حالا که میخاهن وام را بدن رئیس بانک میگوید چون درصد وام زیاد شده شما باید دوباره ضامن بیاورید و اضافه سود را که ۲۳درصد است را دوباره امضا کنند.آیا این از نظر قانونی اشکال ندارد آیا عطف به سابق نیست؟ برای این کار بانک بکجا میتوان شکایت کرد چون حدود سی میلیون اضافه میخاد بانک بگیرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

چنانچه جناب عالی قرارداد اخذ وام را در گذشته امضا کرده اید وام میبایست طبق تعرفه سود سابق پرداخت گردد در غیر این صورت لستدلال بانک صحیح است .جهت پیگیری میتوانید به نهاد های نظارتی بانک مرکزی مراجعه نمایید .