18 بهمن 1401

توهین فحاشی و تشویش اذهان عمومی

دسته بندی : کیفری | توهین
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام همسر بنده که در حال طلاق هستیم عکس یه خانومی رو گذاشته روی پروفایلش و اسم بنده رو به علاوه فحاشی روی عکس نوشته گذاشته روی پروفایلش که ابروی بنده رو ببره من چه اقدامی باید انجام بدم ممنونم سریع اهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی شما در توضیحاتتون قید کردید ک عکس شخص دیگری را گزاشته و اسم شمارو نوشته چنانچه چیزی را به شما نسبت داده تحت عنوان تشویش اذهان عمومی افترا و توهین و فحاشی می توانید علیه وی اعلام جرم نمایید برای اثبات ادعای خود از پروفایل همسرتان اسکرین شات بگیرید و به استناد شهادت شهود و اسکرین شات می توانید ادعای خود را ثابت نمایید ضمنا افرادی ک مدنظرتان هست برای شهادت ببرید دادگاه پروفایل همسر را رویت نمایند ک بتوانند شهادت دهند