18 بهمن 1401

قراردادن مانع برای جلوگیری از پارک خودرو

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.سوال من اینه که هنگامی که میخوام توی خیابان ماشینم را پارک کنم.مغازه دار ها یا مانع میشوند ویا با وسایلی جلوی مغازه را اشغال کردن که مانع پارک خوردو میشه. و میگویند که جلوی مغازه حق نداری پارک کنی. آیا خیابان جزء استفاده عمومی نیست (برای پارک خودرو) آیاحق با من است یا مغازه دار. طبق کدام بند قانونی؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، قرار دادن موانع از سوی کسبه، نگهبانان ادارات و یا هر شخص دیگر در کنار کوچه، خیابان، مقابل مغازه یا خانه و ممانعت از پارک خودروهای دیگر نقض آشکار حقوق شهروندی است و طبق قانون مجازات نیز دارد» مسدود کردن کوچه و خیابان جرم است و مجازات دارد طبق ماده۲۴ قانون مدنی هیچکس نمیتواند کوچه و خیابان هایی که بن بست یا مسدود نیست را تحت تملک قرار دهد. بنابراین نصب هر گونه تابلو پارک ممنوع، یا تهدید به پنچری خودروها در کوچه و خیابان های شهر جرم محسوب میشود و میتوان از متخلفین در دادسرا شکایت کرد.