18 بهمن 1401

خیانت در امانت در مورد چک امانتی

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام وقت بخیر
جناب من سال۹۱یک فقره چک بدون تاریخ وحامل جهت ضمانت کاری به مالی شرکت دادم بعدانجام کارچندین مرحله رفتم رییس مالی دفترنبودبنابه مشکلات بعدا نتونستم برم بگیرم هیچ مدرکی ندارم فقط بیمه واریزکردن چندتاشاهددارم الان چک دست یک نفربرگشت زده حسابهایم مسدود شده البته پیامهایی که مالی به من ارسال کرده دارم نوشته چک دست من ضمانته ،مسولیت بامن،نمیتونه برگشت بزنه ،فرصت بده بگیرم بدم بهت ،الان منم بعدبرگشت چک ازمالی شکایت کردم ازبازپرسی رفته ناحیه۶ میگن کیفرخواست داره نمیدونم چکارکنم ،ممنون ازراهنمایی.

پاسخ کارشناس حقوقی :

ما احترام کاربر محترم بدون باید شکایت خیانت در امانت کیفری مطرح نموده و سپس درخواست قرار اناطه را از دادگاهی که در حال بررسی میباشد توقف عملیات اجرایی چک بخواهید