18 بهمن 1401

مطالبه وجه و کلاهبرداری از طریق فضای مجازی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحم وقت شما شدم . رستم ناصح هستم 28سالمی اتباع خارجی اهل افغانستانم الان اشتهاردم. یی مشکلی برام پیش شده خواستم با شما شریک سازم . در جستجوی ازدواج موقتی وارد کانال تلگرام شدم با یکی از مدیران محترم کانال یاسمی آغا سعید اسد الهی ارتباط گرفتم و با آنها مسایل مربوط را در جریان گذاشتم آنها یی کیست برام فرستادند که مهریه خانم یی تومان بود 100 تومان برای مشاوره در خواست کردن من فرستادم بعدا برام یی فروم فرستادن از در خواست کردن 5 میلیون تومان باید بخاطر امینت خانم پرداخت کنم چون من اون قد نداشتم دو نیم تومان فرستادم جمعا از 36000000 گرفتن الان هم شماره مو مسدود کردن و در تلگرام هم هیچ جوابم را نمی دهید از شما درخواست کمک کردم لطفاً کمک کنید ممنون از خدمات ارزشمند شما موفق باشید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما میبایست به پلیس فتا گزارش دهید ،زیرا معمولا تمام کانال‌ها و سایت‌هایی که در زمینه صیغه و همسریابی در فضای مجازی کشور به فعالیت مشغولند، از هیچ ارگانی مجوز فعالیت را ندارند و به صورت کاملا غیرقانونی فعالیت‌ می کنند ،پس از اطلاع ،پلیس فتا مراتب به مراجع قضایی ذی‌ربط اعلام شده و کسب تکلیف میکند و حسب مورد برابر با دستور مقام قضایی اقدامات و برخوردهای قانونی از سوی پلیس سایبری کشور در مورد این کانال تقلبی به عمل خواهد آمد. اما برای وجه مورد نظر بدوا یک اظهارنامه به همان صاحب حساب که وجه را به حسابش واریز کردین ، تنظیم کنید و مهلت چند روزه ای به ایشان دهید تا وجه شما را مسترد نماید ،و پس از آن در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اظهارنامه را ثبت نمایید . و پس از گذشت مدت تعیین شده و عدم پاسخگویی ،هم میتوانید شکواییه‌ای مبنی بر کلاهبرداری تنظیم کرده و یا دادخواست مطالبه وجه را تنظیم ودر دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید. موفق و سربلند باشید