18 بهمن 1401

سرقت گوشی موبایل دیگری

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خط همراه من به دلیل قضایی قطع شده بود فرستادن دادسرا فهمیدیم یه نفر گوشیش سرقت رفته شکایت کرده گوشیش با خطی که با کد ملی ما هست روشن شده در صورتی که ما اصلا اطلاع نداشتیم خلاصه شاکی رو با پرداخت خسارت رضایت کتبی گرفتیم اما گفتن پرونده به دلایل غیر بخشودنی فعلا مختومه نمیشه ابلاغیع صادر میشه یعنی چی شده و باید چکا کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام فعلا باید منتظر ابلاغیه باشید تا ببینید چه تصمیمی در موردشما گرفته شده است.