18 بهمن 1401

محاسبه دیه عضو آسیب دیده

دسته بندی : کیفری | دیه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید میخواستم ببینم دیه بخیه شده گوشه چشم ک اثرش باقی مونده و جرح دامیه سمت چپ سر . شکستگی عرضی استخوان ساعد راست. آسیب نسوج نرم ناحیه شانه چپ ب میزان نیم درصد. خونریزی متوسطه زیر ملتحمه چشمچپ ب میزان سه دهم درصد مبلغش چق میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر دیه بخیه شده گوشه چشم ک اثرش باقی مونده و جرح دامیه سمت چپ سر ۲۴میلیون تومان. شکستگی عرضی استخوان ساعد راست ۶۰ میلیون تومان بدون عیب درمان شود ۴۸ میلیون تومان. آسیب نسوج نرم ناحیه شانه چپ ب میزان نیم درصد سه میلیون تومان خونریزی متوسطه زیر ملتحمه چشمچپ ب میزان سه دهم درصد یک میلیون و هشتصد هزار تومان