19 بهمن 1401

تخلیه ملک با اتمام قرار داد

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و نهایت احترام
اینجانب در تاریخ 1400/26/12 آپارتمانی را اجاره کردم و قرارداد هم به اجبار مالک بدون کد رهگیری منعقد شد مالک 10 روز پیش تماس گرفته و درخواست سه برابر اجاره آن هم بصورت رهن تمام رامیکند.که با عدم پذیرش من فرمودند با اتمام زمان قرارداد ملک را تخلیه کنم.آیا با قانون اضافه کردن ۲۵٪ افزایش اجاره سازمان حمایت از مستاجر قرار داد من یکسال تمدید می شود یا از نظر قانونی اجبار به تخلیه ملک را دارم
تشکر از پاسخگویی و لطف شما بزرگوار
جم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی برابر عرف و قانون سالیانه ۲۵ درصد به مبلغ قرارداد اجازه اضافه میگردد در صورت اتمام قرارداد موجر درصورتی میتواند تخلیه را بخواهد ک دارای شرایط تخلیه از جمله لزوم مبرم به ملک .تخریب ملک و شروط دیگر باشد چنانچه مصر به تخلیه پس از اتمام قرارداد بود و شرایط تخلیه را نداشت شما ضمن اظهارنامه مراتب اینکه ۲۵ درصد افزایش اجاره بها آماده است را به وی اعلام تا نتواند بعدا علیه شما اقدام کندموید باشید