19 بهمن 1401

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین' بنده سایت فروش پوشاک دارم' درگاه پرداختم تعهد داده بود بعد از گذشت 40 روز واریزی ها تسویه بشن'4 ماه گذشته با وجود پیگیری های پی در پی جواب درستی به من نمیدن' آیا من میتونم ازشون شکایت کنم؟و یا در خواست دیرکرد با توجه به تورم کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله ابتدا اظهارنامه بفرستید و در صورت عدم همکاری دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر تادیه بدهید.