19 بهمن 1401

اعتراض به قرار منع تعقیب

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ازسه نفر،بصورت مجزا شکایت کلاهبرداری کردم،ومتقابلا این سه نفر دریک شکواییه شکایت فروش مال غیر کردند ازمن(موضوع هردو شکایت مرتبط وملکی بود)حال هم شکایت کلاهبرداری من وفروش مال غیر این سه نفر هردو منع تعقیب خورده،شکایت من وشکایت اونا باهم در شعبه سوم دادیاری تجمیع شده بود.من طی ده روز اعتراض کردم به منع تعقیب ودر عدل ایران قید شده اعتراضم، اما درعدل ایران قید نشده که این سه نفر به قرار منع تعقیب اعتراض کرده باشند،دفتر دار دادیارمیگه اعتراض کردندوبرای شما نه پیامک میاد ونه درعدل ایران قابل مشاهدس،سه تا سوال مهم دارم ۱_اگر این سه نفر به قرارمنع تعقیب فروش مال غیر اعتراض میکردندحتما درعدل ایران درج میشد وبرای من قابل مشاهده بود؟۱۸روز شده وهنوز درعدل ایران اعتراضی از این سه نفر ثبت نشده۲_این سه نفر دریک دادخواست ازم فروش مال غیرشکایت کردندوقید شده درعدل ایران ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه به احمد ارسال شد،دونفر دیگه رو قید نکرده،آیا چون دریک دادخواست بوده شکایتشان به همشون ابلاغ شده؟ ۳_آیا می‌توانند اعتراض خود را بصورت دستی به دادیاری وغیره تحویل دهند وثبت شود؟ هرسه سوال برام بسیار مهمه ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام در خصوص قسمت اول سوالتان باید عرض کنم شما می توانید از طریق سامانه خدمات قضایی وقسمت پیگیری پرونده قضایی برای اشخاص حقیقی کلیه پرونده های خود را رویت نمایید در صورتی که در پرونده مذکور ردیف فرعی جدیدی ایجاد شده وپرونده به دادگاه ارسال شده باشد مشخص میگردد که پرونده به جهت اعتراض ایشان به دادگاه ارسال شده در قسمت سوال دوم شما ابلاغ قرارمتع تعقیب از طریق دفتر شعبه باید به همه شکات ومتهمین صورت گیرد در خصوص سوال سوم باید عرض کنم در حال حاضر با توجه به رویه حاکم همه اعتراض به قرارها از طریق دفتر خدمات قضایی انجام وارسال می شود البته ممکن است در موارد ی با نظر قاضی اعتراض به صورت دستی هم مورد پذیرش قرار گیرد