19 بهمن 1401

پیام جعلی سامانه قوه قضاییه

دسته بندی : جرایم سایبری | بد افزارها
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید در پیام رسان بله از طرف پایگاه خدمات قضایی پیام احضاریه اومده ،مشاهده احضاریه باز نمیشه میخواستم ببینم جعلی هست یا نه ؟و چکار باید بکنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام پیامک های مربوط به سامانه های قوه قضاییه مانند ثنا ، ابلاغ اطلاع رسانی و دادرسی الکترونیک بدون شماره و فقط با نام «عدل ایران» ADLIRAN ارسال می شود. از باز کردن لینک خودداری کنید. اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید می توانید از طریق سامانه موضوع را پیگیری کنید.