19 بهمن 1401

خسارت تاخیر تادیه دو ماه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من از یک نفر بیست میلیون تومان از تاریخ 12/9/1401طلب دارم ممنون می شم توضیح دهید چگونه تاخیر تادیه محاسبه می شود واین بیست میلیون عرض دو ماه چقدر شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه تا زمان وصول طلب محاسبه می شود.منظورتان از تاریخ۱۲/۰۹/۱۴۰۱طلب دارم چیست؟منظورتان سررسید طلب است یا تاریخ مطالبه؟دیر کرددوماه نهصد هزار تومان است.