19 بهمن 1401

مزایده وثیقه آزادی زندانی انجام میشه ؟

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت مهریه
مهدی عابدمسرورخواه
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
همسرم بخاطر مهریه جلب شد و حال با سند که پدرشون بعنوان وثیقه گذاشتن آزاده،،،اعسار این آقا رد شد ملک پدر رفته برای کارشناسی آیا پدر میتواند پسر را زندان کند و منزل را اجازه ندهد مزایده شود

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود برشما درصورت معرفی پسر به زندان در مهلت مقرر وثیقه آزاد خواهد شد درصورتی که ظبط کامل وثیقه انجام شده باشه احتمال آزادی سند خیلی کمه