19 بهمن 1401

صدور قرار و ابلاغ آن

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام منظور از متن زیر صدور حکم و اتمام دادرسی می باشد یا هنوز نیاز به سیر سایر مراحل هست؟ امکان درخواست تجدید نظر وجود دارد؟ 29-دستور قضایی مبنی بر پرونده كسر از آمار شود. و ابلاغ مفاد قرار به طرفين و با توجه به تكميل بودن پرونده ، عينا جهت صدور دستور به حضور ارسال مي گردد. و تايپ متن راي در تاریخ 1401/11/06 صادر گردید
لطفا متن سوال را کامل ملاحظه فرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی دستور صدور و ابلاغ قرار (نه حکم ) داده شده است و بعد از ابلاغ قرار اگر قرار صادره جزو قرارهای قابل اعتراض باشد ،شما میتوانید به آن اعتراض کنید. اینکه عرض کردم قرار قابل اعتراض باشد بدین دلیل است که بعضی از قرار ها مثل قرار قبول يا رد تأمين،یا .. قابل تجديدنظر نيست. موفق و سربلند باشید