19 بهمن 1401

ارز دیجیتال و سرقت پول

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک هفته پیش از طریق شیپور با یک نفر اشنا شدم که کار تریدر ارزدیجیتال میکرد به کارت من پول واریز میکرد همونجا برداشت میکرد بعدش فهمیدم پولها دزدی هست به پلیس فتا گزادش دادم منتظر ابلاغیه دادگاهم چند نفر شاکی دارم ایا ممکنه دادگاه پول از من بگیره وضع مالی خوبی نداریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله در صورتی که اثبات شود استحقاقی بر پول ها ندارید باید رد مال کنید.